برگزاری جشن پیروزی سالگرد انقلاب اسلامی با جشنواره ساخت آدم برفی در دانشکده

دیروز را به یاد آور ...

دیروزی که در آن در فصل سبز رَستن و رُستن با ما با زبان دشنه سخن گفتند و لبخند را به اشک تبدیل کردند.

و امروز را به خاطر بسپار، امروزی که می توانی نظاره گر جشن پیروزی و آزادی میهن همیشه سرفرازت باشی، و به یاد آور خاطره یارانی را که "سرخ" رفتند تا ما "سبز" بمانیم. در آستانه جشن پیروزی انقلاب اسلامی و همگام با نزول رحمت الهی و سپید پوش شدن طبیعت شهرمان، فرصتی فراهم شد تا با جشنواره ساخت آدم برفی، جشن پیروزی انقلاب را برپا نماییم.

در این جشن که با همدلی و همراهی پرسنل دانشکده و با نشاط و طراوت ناشی از بارش رحمت الهی برگزار گردید، همکاران در قالب 3 گروه به ساخت آدم برفی اقدام نمودند و در پایان مراسم، در ضیافت ناهاری که به همین مناسبت از سوی ریاست محترم دانشکده برگزار گردید، شرکت کرده و از سوی ایشان به هر سه گروه هدایایی تقدیم شد.

جشنواره آدم برفی 4
جشنواره آدم برفی 3