برگزاری سمینار یکروزه تغذیه سالم

انجمن تغذیه کرمانشاه اقدام به برگزاری سمینار یک روزه "تغذیه سالم" برای عموم در محل سالن کنفرانس سازمان هلال احمر استان کرمانشاه نمود.

با توجه به شعار هفته سلامت سال 1393" یک عمر سلامت  با خود مراقبتی" و اهمیت تغذیه سالم در سلامتی آحاد جامعه، انجمن تغذیه شاخه کرمانشاه در روز یکشنبه مورخ 7/2/ 93 اقدام به برگزاری سمینار یک روزه "تغذیه سالم" برای عموم در محل سالن کنفرانس سازمان هلال احمر استان کرمانشاه نمود. در ابتدا سرکار خانم روشن پور دبیر انجمن تغذیه در خصوص اهداف و برنامه های انجمن تغذیه صحبت نمودند، دراین سمینار جناب آقای دکتر پاسدار مبحث تغذیه و بیماریها، سرکار خانم دکتر النگ مبحث تغذیه کودک و نوجوان و جناب آقای دکتر صادقی مبحث بهداشت مواد غذایی ارائه نمودند و در انتها اساتید گروه علوم تغذیه و کنترل کیفی مواد غذایی دانشکده بهداشت با تشکیل پانل پاسخگوی سوالات شرکت کنندگان بودند.

همچنین اعضای انجمن تغذیه شاخه کرمانشاه با همکاری دانشکده بهداشت در هفته سلامت اقدام به اجرای برنامه های ارزیابی تن سنجی وارائه آموزش رایگان تغذیه در چادر مستقر در دانشکده بهداشت به مراجعین نمودند.

سمینار تغذیه
رسانه تغذیه