انتصاب دکتر احسان صادقی بعنوان مدیر آموزشی دانشگاه

دکتر احسان صادقی دانشیار عضو هیات علمی دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه و مدیر گروه تغذیه و صنایع غذایی به سمت مدیر آموزشی دانشگاه منصوب شد.

دکتر صادقی که به عنوان جوان ترین دانشیار دانشگاه نیز شناخته می شود در مراسم معارفه خود گفت: رسالت معاونت آموزشی، تربیت و آموزش نیروی متعهد و متخصص است که بتواند در آینده سکاندار مسئولیت های خطیری در دانشگاه ها شوند و این بخش در شکل گیری و پایه گذاری دانشگاه نقش ارزشمندی دارد و امیدوارم با پذیرش این مسئولیت بتوانیم در تربیت نیروهای متخصص نقش مثبتی داشته باشیم.

دکتر صادقی به تلاش های دکتر محمدرسول خزاعی مدیر سابق آموزش اشاره و آن را بسیار کارساز و مشکل گشا دانست و ابراز امیدواری کرد در کنار اعضای هیات علمی و پرسنل معاونت آموزشی روند رو به جلو بخش آموزش را سریع تر نماید.

این انتصاب شایسته را به ایشان تبریک میگوییم.