پروژه های دانشکده بهداشت با حضور نمایندگان مردم استان در مجلس شورای اسلامی افتتاح خواهد شد

در نهمین روز از دهه مبارکه فجر انقلاب اسلامی 4 پروژه آماده بهره­برداری دانشکده بهداشت با حضور نمایندگان مردم استان در مجلس شورای اسلامی، مسئولان استان و دانشگاه افتتاح خواهد شد.

روز سه­شنبه مورخ 93/11/21 پروژه­های دانشکده بهداشت که شامل سالن کنفرانس، سالن همایش، سایت آموزشی دانشکده و دکل ارتباطی مستقیم دانشکده با ستاد دانشگاه با حضور تعدادی از نمایندگان مردم استان در مجلس شورای اسلامی، مسئولان استان و دانشگاه در محل دانشکده افتتاح و مورد بهره­برداری قرار خواهد گرفت.

دکتر یحیی پاسدار رئیس دانشکده بهداشت در این خصوص گفت: علاوه بر طرح­های فوق که فردا سه­شنبه مورخ 93/11/21 افتتاح خواهد شد در راستای بهره­مندی دانشجویان و اساتید از فضای فیزیکی و امکانات آموزشی بهتر نیز اقداماتی صورت گرفته از جمله تعویض صندلی­های قدیمی و مبله کردن کلاس­ها که دانشجویان بتوانند در فضای بهتری به تحصیل بپردازند.

وی افزود: هیأت افتتاح­کننده پروژه­ها از این کلاس­ها هم بازدید خواهند نمود.

سالن کنفرانس

کلاس درس