مرکز تحقیقات عوامل محیطی مؤثر بر سلامت کارگاه GIS برگزار کرد

مرکز تحقیقات عوامل محیطی مؤثر بر سلامت  کارگاه GIS برگزار کرد

مرکز تحقیقات عوامل محیطی مؤثر بر سلامت مستقر در دانشکده بهداشت در راستای بهره­مندی اعضای هیأت علمی و دانشجویان تحصیلات تکمیلی دانشکده بهداشت، کارگاه GIS را برای اولین بار در دانشگاه علوم پزشکی برگزار کرد.

در این کارگاه که از تاریخ 8 لغایت 12 اسفند ماه در محل دانشکده بهداشت برگزار گردید، مدرسان، شرکت­کنندگان را با نحوه­ی بکارگیری دانش GIS و نرم افزارهای آماری در تحلیل داده­های سلامت (Spatial Epidemiology) آشنا ساختند و مباحثی درخصوص اهمیت و نقش کاربردی GIS در عرصه­های مختلف سلامت بیان داشتند. در این کارگاه که اولین تجربه مرکز تحقیقات عوامل محیطی مؤثر بر سلامت در آموزش و بکارگیری دانش GIS در عرصه­های مختلف سلامت بیان داشتند. در این کارگاه که اولین تجربه مرکز تحقیقات عوامل محیطی مؤثر بر سلامت در آموزش و بکارگیری دانش GIS در عرصه های سلامت بود. مباحثی بشرح آتی مورد تدریس قرار گرفت.

1- ثبت داده­های جامع در مسائل بهداشتی و سلامت

2- کلیات GIS و اهمیت آن در تحلیل داده­های بهداشتی

3- مطالعات اپیدمیولوژی و جغرافیای سلامت

4- بیان تجربیاتی درخصوص کاربرد GIS در مطالعات اپیدمیولوژی

5- ساخت DATA و تحلیل توپولوژی بیماری­ها و تحلیل فضایی

6- آشنایی با شیوه­های جمع­آوری اطلاعات

7- استفاده از نرم افزار R در این زمینه

8- مکان­یابی با استفاده از دانش GIS

شایان ذکر است، این مرکز در نظر دارد برای کلیه­ی علاقه­مندان به این دانش در سطح دانشگاه کارگاه مذکور را برگزار نماید که متعاقباً اعلامیه­ی آن از طریق پورتال دانشگاه به آدرس www.kums.ac.ir اعلام می­گردد.

کارگاه GIS