معاون اداری و مالی دانشکده: کار و کارگر همواره ارزشمند و مورد توجه بزرگان دین بوده اند.

معاون اداری و مالی دانشکده بهداشت در مراسم گرامیداشت روز جهانی کارگر و روز معلم گفت:

کار و کارگر به خاطر نقش ارزنده­ای که در توسعه جامعه و کشور دارند همواره مورد توجه بزرگان دین واقع شده­اند و حضور کارگران درتمام عرصه­های مهم صنعتی باعث رونق و پیشرفت بوده و هست.

دکتر سیدعلیرضا موسوی معاون اداری و مالی دانشکده افزود: اسم کارگر یادآور موفقیت­های  عرصه­ی صنعت است و اتفاقی که باعث استقلال ما و پیشرفت و شکوفایی کشور شده است و ما در هر جا و سازمانی فعالیت کنیم از نتیجه تلاش­های این قشر بهره می­بریم.

معاون و اداری و مالی دانشکده اظهار داشت وسعت کار کارگران به پهنای کشور است و چرخه­های صنایع با دستان این زحمت کشان بی ادعا می­چرخد که همه­ی اقشار احساس آرامشی بالا دارند.

وی اظهار امیدواری کرد که قشر کارگر بیش از پیش مورد توجه مسئولان قرار بگیرند تا با ایجاد انگیزه شاهد شکوفایی بیش از پیش صنایع و سازمان­ها و... باشیم.

دکتر موسوی که در مراسم بزرگداشت روز کارگر در محل دانشکده سخن می گفت:

نقش کارگران در پیروزی انقلاب را با اعتصابات حساب شده و اعتراضات منطقی یادآور شد و به نقش مؤثر و مفید کنونی در عرصه­های مختلف پرداخت و احترام به این قشر را وظیفه دانست.

در پایان این مراسم تعدادی از کارگران و کارکنان دانشکده با دریافت لوح تقدیر مورد تشویق قرار گرفتند.

دکتر موسوی - روز معلم