مسابقات ورزشی گرامی داشت هفته وحدت در دانشکده بهداشت برکزار شد

مسابقه ورزشی

دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه  با همکاری اداره تربیت بدنی معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه وبه منظور گرامی داشت هفته وحدت در چهار رشته  ورزشی 1-تیر و کمان2- تیر اندازی با تفنگ بادی 3-دارت 4- پینگ پنگ مسابقاتی را در بین اساتید،دانشجویان و کارکنان خود برگزار کرد.

در این مسابقات که با شور و هیجان خاصی از سوی شرکت کنندگان پیگیری شد درهر رشته  دو نفر به عنوان نفرات برتر شناخته شدند که در رشته تیر اندازی با تفنگ بادی، آقای ساسان قربانی و خانم شهناز پیرزادی - در رشته دارت محمدجواد شکوهی و خانم لیلا سعیدی - در رشته پینگ پنگ آقای فرشاد رحمانی و خانم سمیه حیدری - و در رشته تیر و کمان آقای نوید ویسی و خانم دکتر فاطمه رجعتی توانستند رتبه های برتر را بخود اختصاص دهند

در پایان این مسابقات به 8 نفر  قید شده جوایزی اهداء شد.

دکتر یحیی پاسدار رئیس دانشکده بهداشت که در محل برگزاری مسابقات حضور یافته بود و از حضور اکثریت اساتید،دانشجویان و کارکنان خوشحال  شده بود،  با گرامی داشت ایام هفته وحدت و اهمیت با هم بودن شیعه و سنی برای مقابله با ترفند های دشمنان، ورزش را هم بهترین وسیله تبلیغ و هم مایه سلامتی و نشاط دانست و کم تحرکی و خوردن چربی ها و فست فود ها را عامل بسیار خطر ناکی برای ابتلا به بیماری برشمرد.

دکتر یحیی پاسدار که خود متخصص تغذیه از انگلستان هستند گفت: مصرف بی رویه چربی ها و نمک و ورزش نکردن ،امروزه سلامتی بسیاری از مردم جامعه را تهدید می کند.

و ی توصیه کرد که برای سالم ماندن ،بایستی  با رژیم عذایی مناسب و ورزش اصولی و با برنامه ،از خود مراقبت کنیم.

روابط عمومی دانشکده |