کارگاه آموزشی فتوشاپ و فیلم نامه نویسی در دانشکده بهداشت برگزار شد

برگزاری کارگاه فتوشاپ

گروه آموزش بهداشت و ارتقای سلامت با همکاری واحد تحصیلات تکمیلی دانشکده بهداشت و با حضور اساتید مجرب سینمای جوان کرمانشاه، دو کارگاه یک روزه در تاریخ های یک شنبه و دوشنبه 21و 22 آذرماه 1395 از ساعت 8صبح لغایت 14 در سالن کنفرانس دانشکده بهداشت برگزار کرد.

دکتر اشتریان مدیر گروه آموزش بهداشت دانشکده بهداشت ،برگزاری کارگاه های آموزشی را راهی برای توانمند سازی اساتید ،دانشجویان و کارکنان دانست و تلاش در این مسیر را بسیار مفید و مؤثر خواند.

وی اظهار داشت: بسیاری از تجربیات و اندوخته های ذهنی به مرور در ذهن انسان کمرنگ شده و بعضا فراموش

می شوند و برگزاری کلاس های آموزشی راه بسیار خوبی برای باز آموزی و یادآوری اندوخته های افراد است .

دکتر اشتریان هدف از تشکیل کارگاه ها را:

Ø     آشنایی با نرم افزارهای طراحی آموزشی مختلف از قبیل فتوشاپ، ایندیزاین و ...

Ø     آشنایی با اصول تولید رسانه آموزشی ( فیلم نامه نویسی . ......) برشمرد.

وی افزود : مسئولان دانشکده همواره با اساسی خواندن دوره ها کلاس های آموزشی مورد نیاز هر فعالیت از برگزاری چنین کارگاه هایی استقبال کرده اند و اگراساتید و همکاران با نیاز سنجی و در راستای رفع کمبود ها برآیند و چنین جلساتی را با حضور اساتید و مربیان مجرب برگزار نمایند مراکز آموزشی و تحقیقاتی ما ارتقاء و توسعه خواهد یافت ،چون این آموزش ها بسیار کاربردی است.

روابط عمومی دانشکده |