تجلیل مسئولان دانشکده بهداشت از پرفسور پیرصاحب به خاطر اخذ رتبه استادی

تجلیل  مسئولان  دانشکده بهداشت از پرفسور پیرصاحب به خاطر اخذ رتبه استادی

دکتر مقداد پیر صاحب که دارای مدرک تحصیلی دکترای تخصصی (ph.D) مهندسی بهداشت محیط و عضو هیئت علمی دانشکده بهداشت است،موفق به اخذ مرتبه ی استادی شد و مورد تجلیل و تشویق مسئولان ،دانشجویان و کارکنان دانشکده بهداشت قرار گرفت.

دکتر پیر صاحب یکی از اعضای هیئت علمی فعال و پویای دانشگاه است که کسب  رتبه برترین پژوهشگر دانشگاه و استان طی  چند دوره در فاصله سال های 1394-1387 و معرفی ایشان به عنوان پژوهشگر برتر استان طی ماه چاری گویای این واقعیت است که اخذ مرتبه استادی وی نتیجه تلاش مستمر و برنامه ریزی هدفمند او بوده است.

این استاد برجسته تاکنون توانسته بالغ بر 150 مقاله علمی تخصصی را در ژورنال های معتبر بین المللی به چاپ برساند.

از دکتر پیرصاجب 7چلد کتاب علمی تخصصی و دانشگاهی موجود است و در امر ترجمه کتب معتبر و مرجع هم فعالیت قابل تقدیری دارند

پرفسور پیرصاجب در این مراسم گفت:  من در انجام وظایف خود در جایگاه یک معلم سعی داشته ام آنچه می تواند  از لحاظ علمی برای دانشگاه و دانشجویان مؤثر باشد فراهم کنم و رسیدن به مرتبه استادی بطور حتم وظیفه مرا بیشتر کرده و امیدوارم خداوند توفیقی عنایت فرمایید که بتوانم در کنار سایر اعضای هیئت علمی در پیشبرد اهداف دانشکده و بویژه گروه بهداشت محیط قدم های مفیدی بردارم.

تصویر