فعالیت های آموزشی هفته مسمومیتها در کرمانشاه آغاز شد

رئیس مرکز اطلاع رسانی داروها و سموم معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه از آغازفعالیت های متنوع در هفته پیشگیری از مسمومیت ها خبر داد.

دکتر وریا رحیمی عنوان کرد: مهمترین رویکرد ما در هفته پیشگیری از مسمومیت ها رویکرد آموزشی و آگاه سازی عموم مردم است و ما برنامه آموزشی خود را امسال برای عموم مردم مخصوصا دانش آموزان  قرار داده ایم.

وی با اشاره به تنوع برنامه های معاونت غذا و دارو کرمانشاه در این هفته افزود: حضور در برنامه زنده راه تندرستی صدای کرمانشاه با موضوع مسمومیت های دارویی و راهکارهای پیشگیری از آن ، حضور کارشناسان معاونت در مدارس مقاطع مختلف تحصیلی با اهدای جوایز، سخنرانی در هنرستان تربیت بدنی، نصب بنر و پیام های آموزشی در سطح شهر، نمایش پیام های اطلاع رسانی به صورت زیرنویس در شبکه استانی با همکاری صدا و سیما، انجام مصاحبه های خبری، ارسال پیامک به گروه های هدف و ارائه سخنرانی آموزش برای گروه های هدف تحت پوشش بهزیستی استان از مهمترین فعالیت های برنامه ریزی شده در این هفته می باشد.

گفتنی است هرساله یکم تا هفتم آبان ماه به عنوان هفته پیشگیری از مسمومیت ها نامگذاری شده است.

۲ آبان ۱۳۹۷ ۱۳:۰۵